• PONIEDZIAŁEK

  1. ZUPA Z MAKARONEM SOJOWYM I KULKAMI WOŁOWYMI soya noodles and beef rolls soup 26.50 zł
  2. KURCZAK Z BROKUŁAMI W SOSIE Z TAJSKIEJ BAZYLII chicken with brocoli in thai holy basil sauce 24.50 zł
  3. SAKANA (17 szt.) – 5 szt. futo shake kariforunia, 6 szt. uramaki filadelfia, 6 szt. uramaki kunseisake kariforunia 53.00 zł
  • WTOREK

  1. BAZYLIOWA ZUPA Z OWOCÓW MORZAPodawana z ryżem jaśminowym / Seafood and thai holy basil soup with jasmine rice 33.00 zł
  2. MAKARON SOJOWY Z TRZEMA RODZAJAMI MIĘSA I WARZYWAMI fried soya noodles with three kinds of meat and vegetables 31.00 zł
  3. BANZAI (10 szt.) – nigiri: tamago, ibodai, hikari mono, shake, 3 szt. hoso shake, 3 szt. hoso oshinko 38.50 zł
  • ŚRODA

  1. ZUPA SINIGANGOstro – kwaśna z wołowiną / Hot and sour soup with soy noodles and beef 19.00 zł
  2. MIX GRILLA KANTOŃSKIEGO ( kurczak, wieprzowina, żeberka ) / Mix grill ( chicken, pork, spareribs ) 32.00 zł
  3. OMAKASEzestaw 7 szt. sushi wybranych przez szefa sushi baru / Set of 7 sushi pieces chosen by sushi chef 30.00 zł
  • CZWARTEK

  1. WON TON TANG Z PIEROŻKAMI, KURCZAKIEM Pork dumplings, noodles and chicken soup 26.50 zł
  2. KRĄŻKI KALMARA W PANIERCE KARA-AGE Japanese crispy fried squid 26.50 zł
  3. YAMATO (32 szt.) – zestaw składający się z 32 szt. sushi wybranych przez szefa sushi baru / Set consisting of 32 sushi pieces chosen by sushi chef 137.00 zł
  • PIĄTEK

  1. BAMI TOM YUM Z KREWETKAMI NA OSTRO Thai hot noodle soup with shrimps 26.50 zł
  2. DORSZ PANIEROWANY PODAWANY Z CZERWONYM SOSEM coated with breadcrumbs Cod served with red gravy 30.00 zł
  3. HORAIzestaw firmowy składający się z 24 szt. sushi wybranych przez szefa sushi baru / House specialty set consisting of 24 sushi pieces chosen by sushi chef 104.00 zł